About us

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Login


Két sikeres MTA doktori védés a Szentágothai Kutatóközpontban

Dr. Völgyi Béla, a Retinális neurobiológiai kutatócsoport vezetője 2020. szeptember 18-án, pénteken, 11.00 órakor sikeresen védte meg az MTA doktora cím elnyerésére benyújtott „A réskapcsolatok szerepe a retina párhuzamos információs csatornáinak működésében” című értekezését. A Jelölt az opponensek és a Bizottság kérdéseit meggyőzően válaszolta meg, értekezését 95 %-os eredménnyel védte meg.

Dr. Jakab Ferenc a Virológiai kutatócsoport vezetője 2020. szeptember 30-án, szerdán 11.00 órakor sikeresen védte meg az MTA doktora cím elnyerésére benyújtott „Állatok által hordozott vírusok diverzitásának vizsgálata molekuláris biológiai, immunológiai és klasszikus virológiai módszerek alkalmazásával” című értekezését. A Jelölt az opponensek és a Bizottság kérdéseit meggyőzően válaszolta meg, értekezését 95 %-os eredménnyel védte meg.

Gratulálunk a kutatócsoport vezetőinknek a remek eredményhez!

 

  

 

 

Címkék: