Rólunk

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Bejelentkezés egyetemi azonosítóval


Két sikeres MTA doktori védés a Szentágothai Kutatóközpontban

Dr. Völgyi Béla, a Retinális neurobiológiai kutatócsoport vezetője 2020. szeptember 18-án, pénteken, 11.00 órakor sikeresen védte meg az MTA doktora cím elnyerésére benyújtott „A réskapcsolatok szerepe a retina párhuzamos információs csatornáinak működésében” című értekezését. A Jelölt az opponensek és a Bizottság kérdéseit meggyőzően válaszolta meg, értekezését 95 %-os eredménnyel védte meg.

Dr. Jakab Ferenc a Virológiai kutatócsoport vezetője 2020. szeptember 30-án, szerdán 11.00 órakor sikeresen védte meg az MTA doktora cím elnyerésére benyújtott „Állatok által hordozott vírusok diverzitásának vizsgálata molekuláris biológiai, immunológiai és klasszikus virológiai módszerek alkalmazásával” című értekezését. A Jelölt az opponensek és a Bizottság kérdéseit meggyőzően válaszolta meg, értekezését 95 %-os eredménnyel védte meg.

Gratulálunk a kutatócsoport vezetőinknek a remek eredményhez!

 

  

 

 

Címkék: