About us

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Login


MEGHÍVÓ – Az alkotó észlelés plaszticitása: meglátni és/vagy elgondolni

A Budapesti Metropolitan Egyetem Művészet- és Designelméleti Intézete tisztelettel meghívja Önöket "Az alkotó észlelés plaszticitása: meglátni és/vagy elgondolni" címen megrendezett interdiszciplináris konferenciájára. 

A találkozón művészek, esztéták, filozófusok és a látás neurobiológiájának hazai és nemzetközi kutatói gyűlnek össze a vizualitás kortárs elméleti és gyakorlati megközelítéseinek összevetésére, megvitatására - köztük a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont és az Általános Orvostudományi Kar kiváló előadói.

Műhelymunkára törekszünk, a négy megcélzott diszciplína közötti kapcsolatrendszer feltérképezésére, a közöttük kiépülő hálózat megerősítésére.  Ennek szellemében rendkívül örülnénk, ha részvételükkel megtisztelnékIntézetünk úttörő, de egyúttal, reményeink szerint, hagyományteremtő rendezvényét.

Mellékelem eseményünk programját, illetve további információkért az esemény Facebook-elérhetőségét: