Rólunk

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Bejelentkezés egyetemi azonosítóval


MEGHÍVÓ – Az alkotó észlelés plaszticitása: meglátni és/vagy elgondolni

A Budapesti Metropolitan Egyetem Művészet- és Designelméleti Intézete tisztelettel meghívja Önöket "Az alkotó észlelés plaszticitása: meglátni és/vagy elgondolni" címen megrendezett interdiszciplináris konferenciájára. 

A találkozón művészek, esztéták, filozófusok és a látás neurobiológiájának hazai és nemzetközi kutatói gyűlnek össze a vizualitás kortárs elméleti és gyakorlati megközelítéseinek összevetésére, megvitatására - köztük a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont és az Általános Orvostudományi Kar kiváló előadói.

Műhelymunkára törekszünk, a négy megcélzott diszciplína közötti kapcsolatrendszer feltérképezésére, a közöttük kiépülő hálózat megerősítésére.  Ennek szellemében rendkívül örülnénk, ha részvételükkel megtisztelnékIntézetünk úttörő, de egyúttal, reményeink szerint, hagyományteremtő rendezvényét.

Mellékelem eseményünk programját, illetve további információkért az esemény Facebook-elérhetőségét: