About us

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Login


Üzemi Tanács választás december 3-tól online formában

Közeledik az Üzemi Tanács választás időpontja. Az Üzemi Tanács gyakorolja az Egyetemmel munkaviszonyban állók nevében a részvételi (tájékoztatás kérési, együttdöntési, véleményezési és egyetértési) jogokat. A szavazás közvetlen és titkos, a választáson valamennyi PTE munkavállaló szavazhat. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban. A szavazás érvényességéhez a munkavállalók több, mint felének a szavazatára van szükség.

A szavazás online formában zajlik, 2021. december 3. 0 óra és 2021. december 7. 14 óra között. A szavazófelület a https://uzemitanacsvalasztas.pte.hu/ webhelyen érhető el. A felület már felkereshető, a szavazás megkezdéséig csak tájékoztató információkat tartalmaz. 

Az online szavazófelületre az EHA/Neptun kódjával és jelszavával tud majd bejelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, a PTE honlapon, vagy az sd@pte.hu e-mail címen tud újat igényelni.

A jelöltek közül 13 személyt támogathat.  A jelöltek személyéről az Egyetem honlapjain tájékozódhat (pl. PTE, ÁOK stb).

https://pte.hu/hu/hirek/uzemi-tanacs-valasztas-megvannak-jeloltek

http://old.aok.pte.hu/hu/hirek/hir/14409

 

Kérjük kísérje figyelemmel a választással kapcsolatos tájékoztatásokat!

                                   

                                                                                              Üzemi Tanács Választási Bizottság