Rólunk

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Bejelentkezés egyetemi azonosítóval


Üzemi Tanács választás december 3-tól online formában

Közeledik az Üzemi Tanács választás időpontja. Az Üzemi Tanács gyakorolja az Egyetemmel munkaviszonyban állók nevében a részvételi (tájékoztatás kérési, együttdöntési, véleményezési és egyetértési) jogokat. A szavazás közvetlen és titkos, a választáson valamennyi PTE munkavállaló szavazhat. Sikertelen választás esetén a munkavállalók képviselet nélkül maradnak az egyetemi döntéshozatalban. A szavazás érvényességéhez a munkavállalók több, mint felének a szavazatára van szükség.

A szavazás online formában zajlik, 2021. december 3. 0 óra és 2021. december 7. 14 óra között. A szavazófelület a https://uzemitanacsvalasztas.pte.hu/ webhelyen érhető el. A felület már felkereshető, a szavazás megkezdéséig csak tájékoztató információkat tartalmaz. 

Az online szavazófelületre az EHA/Neptun kódjával és jelszavával tud majd bejelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, a PTE honlapon, vagy az sd@pte.hu e-mail címen tud újat igényelni.

A jelöltek közül 13 személyt támogathat.  A jelöltek személyéről az Egyetem honlapjain tájékozódhat (pl. PTE, ÁOK stb).

https://pte.hu/hu/hirek/uzemi-tanacs-valasztas-megvannak-jeloltek

http://old.aok.pte.hu/hu/hirek/hir/14409

 

Kérjük kísérje figyelemmel a választással kapcsolatos tájékoztatásokat!

                                   

                                                                                              Üzemi Tanács Választási Bizottság