About us

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Login


Invitation

A Per-Form Hungária Kft. szeretettel meghívja Önöket bemutató szemináriumára és webináriumára, amelyen Pierre-Alexandre Laurent Ph.D, a Cellink svéd biokonvergencia vállalat senior tudományos tanácsadója tart előadást a 3D bionyomtatás alkalmazásairól.

Az előadás időpontja: 2021.06.15. 14:00

Helyszín: PTE SzKK B002. terem(Pécs, Ifjúság útja 20.)

Az előadáson a részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött (maximum 35 fő). Az előadást online közvetítjük, amelyre a meghívót a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük. Az előadás után élőben bemutatjuk a Cellink BIO X 3D bionyomtatót, amelyet kisebb csoportokban, a járványügyi előírások betartása mellett lesz lehetőség megtekinteni.

Az előadás során elhangzottakból kérdéssort állítunk össze, és a regisztrált válaszadók között 5 DB 10%-OS KEDVEZMÉNYES KUPONT sorsolunk ki.

További részletek a csatolt mellékletben, illetve a Per-Form Hungária Kft. weboldalán!

Regisztráció a részvételhez: https://per-form.hu/category/rendezvenyeink/

Megtisztelő érdeklődésükre és részvételükre feltétlenük számítunk!

A rendezvényen történő megjelenés során kérjük az orrot és szájat eltakaró maszk állandó viselését, a megfelelő távolságtartást, a kézfertőtlenítést, valamint a védettségi igazolvány bemutatását.