Rólunk

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Bejelentkezés egyetemi azonosítóval


Meghívó

A Per-Form Hungária Kft. szeretettel meghívja Önöket bemutató szemináriumára és webináriumára, amelyen Pierre-Alexandre Laurent Ph.D, a Cellink svéd biokonvergencia vállalat senior tudományos tanácsadója tart előadást a 3D bionyomtatás alkalmazásairól.

Az előadás időpontja: 2021.06.15. 14:00

Helyszín: PTE SzKK B002. terem(Pécs, Ifjúság útja 20.)

Az előadáson a részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött (maximum 35 fő). Az előadást online közvetítjük, amelyre a meghívót a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük. Az előadás után élőben bemutatjuk a Cellink BIO X 3D bionyomtatót, amelyet kisebb csoportokban, a járványügyi előírások betartása mellett lesz lehetőség megtekinteni.

Az előadás során elhangzottakból kérdéssort állítunk össze, és a regisztrált válaszadók között 5 DB 10%-OS KEDVEZMÉNYES KUPONT sorsolunk ki.

További részletek a csatolt mellékletben, illetve a Per-Form Hungária Kft. weboldalán!

Regisztráció a részvételhez: https://per-form.hu/category/rendezvenyeink/

Megtisztelő érdeklődésükre és részvételükre feltétlenük számítunk!

A rendezvényen történő megjelenés során kérjük az orrot és szájat eltakaró maszk állandó viselését, a megfelelő távolságtartást, a kézfertőtlenítést, valamint a védettségi igazolvány bemutatását.