Rólunk

A Szentágothai János Kutatóközpont a PTE korszerű, nemzetközi tudományszervezési és menedzsment normák szerint kialakított új intézménye, amely az élettudományi, élettelen természettudományi, valamint környezettudományi oktatás...

Tovább

Bejelentkezés

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Bejelentkezés egyetemi azonosítóval


Innovációs Nap 2023

A Pécsi Tudományegyetem évente megrendezésre kerülő Innovációs Napok rendezvénye idén az eddigieknél is több izgalmas eseményt kínál. Tarts velünk május 10-én és 11-én!
Programsorozatunk középpontjában az egyetemi kutatások üzleti és társadalmi hasznosítása áll. Kiemelten foglalkozunk az esemény folyamán az innovációs stratégiával, a kutatáshasznosítási lehetőségekkel, valamint a futó kutatás fejlesztési projektek eredményeivel.
A kétnapos eseménysorozat első napján megannyi izgalmas előadás mellett az innovációs díjak átadása történik, amelyeket az egyetem 2022-es évének legeredményesebb innovátorai vehetnek át.
Egy állófogadást követően a rivaldafény magukra a találmányokra és innovátoraikra irányul. Egy pitching esemény során az egyetem újító technológiáit ismerhetik meg a jelenlevők első kézből, a feltalálók néhány perces előadásaiból - pitcheiből. A napot az egyetem hallgatóinak találmányai és azok bemutatása zárja.
A rendezvénysorozat második napján a kialakítás alatt álló PTE Tudományos és Innovációs Park (TP) koncepciójának és szakmai programjának bemutatása zajlik. Ez a nap remek lehetőség továbbá az egyetem kutatócsoportjainak megismerésére és esetleges kooperációk, együttműködések kialakítására.
Jelentkezz fel az eseményre és találkozzunk május 10-én és 11-én, az egyetemen!

Részletes program az innovacio.pte.hu oldalon olvasható

2023. május 10. 00:00 - 2023. május 11. 00:00